onsdag 25 februari 2015

Att hålla läpparna kysselsatta

För några minuter sedan så tänkte jag att jag kommer bli lycklig under det här året, men fy vad ung och naiv jag var när jag tänkte det! Jag önskar att jag kunde få tiden på fötter och istället för att följa olika destruktiva normer kring arbete och tid som i längden bryter ned en, sätta mig och fundera över vad jag själv mår bäst av, och jag ska verkligen kämpa för att jag aldrig någonsin hittar svaret på den funderingen i min plånbok. Kanske hittar jag svaret i jackfickan, där jag vill ha dina händer eller i hjärtat, där jag vill brottas med ditt hjärtas slag. 

Istället för att hålla oron sysselsatt vill jag hålla läpparna kysselsatta. Om jag någon gång har ett förhållande igen önskar jag att kärleken låter bli att ta flera varv genom hjärnan. Oro och grubbel undanbedes vänligt men bestämt. Det är svårt att kombinera en frågvis hjärna och en lågvis känsla, men hjärtat ligger stilla och tyst under huden och väntar på dig. Det vill inte ha några inställda resmål.