Om mig & kontakt


Mitt namn är Oskar. Jag föddes i Kalmar och har aldrig slutat växa upp. Det är i alla fall något jag strävar efter. Att aldrig sluta växa upp. Att aldrig sluta utvecklas. Nuförtiden bor jag utanför Göteborg. Jag strävar efter att leva ett så hållbart och jämlikt liv som möjligt. Jag är en person som förundras och som älskar. Det är förhoppningsvis något som jag kommer fortsätta göra, långt bortom livet. På Vakentimmar skriver jag främst längre poetiska texter men även artiklar och intervjuer om ämnen som musik, jämställdhet och miljö. Och i andra små hörn kommer resten av världen med. Med allt och inget det innebär. Jag tycker om långa samtal och promenader runt och inuti världen, runt och inuti människor. Gillar också asiatisk film och att läsa serier. Gillar att upptäcka och upptäckas, som en ny kontinent, ett nytt språk att lära sig. 

Om någon vill skicka tips på musik och annan kultur som man vill att jag ska uppmärksamma på olika sätt så får man gärna höra av sig på min e-post: oskar.rickardsson@gmail.com.
Jag vill gärna uppmärksamma det jag tycker om, men samtidigt är bloggen något jag bara har hand om på fritiden, vid sidan av mitt vanliga arbete. Bloggen drivs idéellt och jag tänker själv att det är viktigt att förklara vad förutsättningarna är. Tanken är att bloggen ska drivas på ett hållbart sätt och samtidigt som jag gärna vill lyfta allt jag tycker om, så finns ingen tid eller ork till att lyfta allt. Om någon ändå vill stötta bloggen ekonomiskt så får man gärna Swisha på 0737269921. 

Med hopp om förståelse. 

Allt gott, Oskar