fredag 30 augusti 2013

Mellan hopp och förtvivlanOskar.
Vi behöver prata.

9 kommentarer:

 1. Orden som väcker många frågor. Vägen lockar att hoppa fram på i armkrok med en vän.. Jag är fortfarande barnsligt förtjust i att hoppa..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag med. Är fint att vara lite "barnslig" tycker jag :) Själv förknippar jag orden "vi behöver prata" som något ganska negativt. Även om det inte alltid behöver vara så, förstås. En får inte alltid tänka negativt :)

   Radera
 2. Ja de orden har ju en viss negativ klang, men det behöver ju inte vara så.. Tänk positivt :-)

  SvaraRadera
 3. Får jag fråga vilket år du var lyckligast?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2011 och delar av 2013 skulle jag tro. 2011 var mer fint året igenom medan 2013 bara har varit fint under vissa månader... Oskar

   Radera
  2. Tänk att man ska vara en varannan-människa. Varannan bra, varannan dålig. Dagar och år. Gånger och turer. 2011 var bra. 2013 också. Nu bor jag i samma stad som du. Jag ser Älvsborgsbron varje morgon när jag tar färjan till fotoskolan. Och vi var på Rockemmas utställning i fredags...

   Radera
  3. Ja, det är verkligen så. Även fast 2012 nog till viss del gjorde mindre ont än vad 2013 gjort hittills. Fint det låter, Amanda. Vackra Älvsborgsbron. Vad tyckte du om utställningen?

   Radera