torsdag 4 juli 2013

Om inredning och Etsy


Jag tycker verkligen om nätsidan Etsy där det går att få tag på väldigt mycket fina saker. Allt på Etsy säljs till fasta priser. Du kan skapa ett konto där du enkelt lägger till allt som du är intresserad av att köpa. Fraktkostnaden står specificerad på varans sida och priserna visas i svenska kronor. För att betala för varorna så är det smidigast att registrera ett konto hos Paypal, vilket i alla fall jag ser som ett säkert sätt att betala på. Värt att notera är att Etsy inte är enbart en affär, utan man handlar hos olika säljare. Allt som säljs på Etsy är unikt och ingenting får vara massproducerat. 

Själv har jag fastnat mycket för Rob Ryans produkter. Som böckerna This if for you och A sky full of kindness. Den senare handlar om två fåglar som ska bli föräldrar för första gången. Men jag gillar också hans andra produkter. Som vasen ovanför och sparbössan. 

Mitt hem är något Etsyfierat. Särskilt min soffa som rymmer ugglor (enbart de mindre är från Etsy), Gizmo från Gremlins och en Twin Peaks-kudde. Jag rekommenderar er alla att ta en titt på Etsy. Särskilt då exempelvis Rob Ryans produkter som är svåra att få tag på i Sverige. Men på Bokus finns exempelvis This is for you. Den finns även på Adlibris. Rob Ryans Etsy-sida finner ni här.