lördag 29 juni 2024

Max Bäck - Då vill jag dansa


För drygt två år sedan så hyllade jag Max Bäcks singel Här och nu. Jag tyckte mycket om hur Max gått in i garderoben och plockat fram en skräddarsydd sommarkostym som han klädde låten i. På senaste singeln Då vill jag dansa stiger återigen temperaturen och tar med världen ut ur skuggan. 

Senast vi hörde från Max var i balladen Ensam men inte särskilt stark som var en låt om att våga kliva in i kärleken. Max har absolut gjort starkare låtar än så, men jag gillade verkligen den avslappnade känslan i låten. Allra bäst är han dock när tempot stiger något, när melodin får en att tänka att det är 40 grader även i skuggan. 

Då vill jag dansa är en låt åt det hållet, låten känns som en spansk sommarkväll och tillhör det bästa som Max har släppt hittills. Max känns oerhört bekväm när sommaren skiner igenom i hans popmusik. 

Lyssna här nedan!