lördag 29 juni 2024

Zenobia Green - Oh dear!


Zenobia Green är aktuell med singeln Oh dear! Zenobia har tidigare släppt flera pärlor sedan första släppet 2019. Och det är inte bara sånt som släppts på Spotify utan man kan även höra henne skina och ge liv åt exempelvis Cindy Laupers Girls just wanna have fin på Youtube. Jag uppskattade verkligen albumet Cosmonaut Trotsky som släpptes fri förra sommaren. Den filmiska Twin peaks-doftande melodin i Apollonia. Kväll efter kväll om att alla får plats på livets karusell, den fantastiska vokala insatsen i titellåten och förstås den vackra och stillsamma Ode to coffee. För att inte tala om What do we want som strömmar av gemenskap genom hela låtens blodomlopp. 

Zenobia stannar inte i en särskild genre utan rör sig generellt ganska fritt mellan olika men hennes röst lämnar tydliga spår, oavsett form på låten. 

Nya singeln Oh dear! är kanske den mest riviga låten jag hört från Zenobia hittills, möjligen tillsammans med Casanova från EP:n Knight rider. Det är en låt som är ilsken och som pumpar en full med adrenalin. Det är en riktig banger som verkligen tumlar runt ens värld och som man gärna gör till en duett på spårvagnen, på löpturen, på festen. 

Lyssna här nedan!