fredag 21 april 2023

Norregård - Börjat om


Småländska duon Norregård är tillbaka med singeln Börjat om. Låten är först ut i år men redan i maj kommer nästa singel, Sund livsstil. Bandets debutalbum är planerat för en höstrelease. Förra gången jag skrev om duon var i samband med att de släppte låten Farväl, en fin ballad om en avslutad relation. Jag minns hur jag älskade upprepningarna i slutet på låten, alla känslor liksom hamrades in. 

Börjat om handlar även den om en relation som håller på att ta slut, viljan och kärleken kanske finns, men inte riktigt tron på att det kommer hålla, även om man så skulle börja om och fortsätta försöka. Soundet är här förändrat och indiepopen har klätt sig i än mörkare färger och skulle passa bra in på en synthklubb.

Det är en dansant och melodiös låt som för mig är det bästa Norregård gett ut hittills. Jag tycker om att duon visar upp en ny sida och det här är något som verkligen går hem hos mig. 

Lyssna här nedan!