lördag 8 oktober 2022

Astian - Känslor


Känslor kan ibland kännas övermäktiga, som att man är ett överfullt rum som verkligen inte rymmer mer. Ska något mer komma in, måste något bort. Någon som sjunger om när känslor blir övermäktiga är Astian. Den nya singeln heter just Känslor. Personen bakom artistnamnet, Sebastian Södergren, har skapat musik ett bra tag, men släppte första låten Superfast, under just namnet Astian, 2019. Artisten blandar engelska och svenska låtar och jag tycker att de svenska låtarna är strået vassare. 

Det märks att han har en stor talang oavsett och han var även med i P4 Nästa Göteborg där han vann och gick vidare till riksfinal. Låten han vann med heter 2slow. Men överlag tycket jag att det svenska språket skapar en annan slags närhet och just nära och naken är Känslor. 

Sårbarheten går att ta på, det finns både en sorg och en tröst i Sebastians röst, samtidigt som beatet lugnar. Det är en kärlek som tar slut men till slut kommer hjärta läka igen, då vågar det bygga upp nya drömmar, nya höjder att slå i. Det är en fin ballad där det som står ut mest är Sebastians röst som är fantastisk.

Lyssna här nedan!