fredag 25 mars 2022

Frida Braxell - Långt eller ingenstans


Jag skrev om Frida Braxell i slutet av förra året, i samband med att hon släppte nyårslåten Nästa år är vårt. Detta år har ju sannerligen börjat omtumlande på många sätt, med fruktansvärda händelser både nationellt och globalt. Frida uppmärksammade, inför släppet av nya singeln Långt eller ingenstans, det ofattbara som händer i Ukraina, genom att erbjuda förhandslyssning till de som donerar pengar till en välgörenhetsorganisation som stöttar Ukraina. Ett hedervärt initiativ. 

Den nya singeln bjuder på nostalgi och får mig att tänka tillbaka på när jag själv skulle gå på sommarlov och hur kroppen rymde en så stor längtan efter allt som skulle ske under de lediga dagarna. Livet var ju så oändligt på den tiden. Det dubbla i att vara ung, att veta allt men samtidigt kanske inte så mycket ändå. Men drömmarna hade man och det kunde ingen ta ifrån en. 

Frida har gjort en låt som är skön att lyssna på, som jag gärna omfamnar tillsammans med våren. Och jag hoppas många, via hennes initiativ, skänkte och fortsätter att på olika sätt stötta Ukraina, på de sätt man har möjlighet till. 

Lyssna på singeln här nedan!