måndag 14 februari 2022

Lia Kay - My fix


Lia Kay från Toronto skrev jag om senast i maj förra året. Då hade hon precis släppt singeln Just a dream. Hon debuterade med singeln Walk away i februari 2021 och gästade då också bloggen för att berätta om ett musikminne. Lia berättade att hon verkligen saknar att gå på konserter och fortsatte med att berätta om en spelning med Ariana Grande som var helt fantastisk. 

Lias senaste singel heter My fix och i mitt tycke är det hennes bästa låt hittills. Jag, som gillar 90-talsdoftande klubbmusik, faller verkligen för detta. Det är det jag påminns om, dansgolv i Kalmar från när jag var tonåring. Men det låter verkligen inte förlegat någonstans. Snarare sensuellt. Jag vill bara höja volymen, blunda och höra Lia sjunga ”hands on my hips, come closer, I need my fix” till ett medryckande beat.

Lyssna på My fix här nedan!