fredag 18 december 2015

"Jag är missnöjd med främlingshatet och allt jävla våld"

Med bara några dagar kvar av året så har vi nu kommit fram till den andra och avslutande delen av denna artikelserie. Här berättar Gustave "Gurra G" Lund och Patrik Arve om vad de är nöjda respektive missnöjda med under året som har gått. Del ett med Mona Hagi och Sara Abdollahi går att läsa härGustave Lund, Musiker

- Mest nöjd är jag med att vi i Just D lyckades knåpa ihop en så bra platta som vi faktiskt gjorde och att den lät ungefär som jag hade tänkt mig. Lite missnöjd är jag över att inte vår en timme långa raplåt fick större uppmärksamhet i media. Det är ju på alla sätt faktiskt en rätt magnifik bedrift som ingen förut har gjort.

- Politiskt är jag nöjd med att vi fick en ny regering i valet och mest missnöjd är jag med att allt de har företagit sig sen de kom till makten har varit en smärre katastrof. På nåt märkligt vis misslyckas socialdemokratin att rulla in bollen i öppet mål i stort sett varenda gång de får en chans.

Foto: Sara McKey

Patrik Arve, Musiker

- Jag är nöjd med Elon Musks Tesla energy för hemmet. 

- Jag är missnöjd med köttkonsumtionen, miljökatastrofer, främlingshatet, resistenta bakterier och allt jävla våld. 

En kan följa Gustave Lund på Twitter här och följa Patrik Arve och Teddybears på Facebook här