fredag 5 juli 2024

Lisa Jennifer - Se mig

Foto: Ida Schönbeck 

Lisa Jennifer är tillbaka med singeln Se mig. Senast vi hörde från Lisa var det på Slutet av sagan som släpptes i slutet av april. Jag gillade verkligen singeln och texten bar verkligen på ett stort och lyckligt leende till slut. Att ha blivit sårad allt för många gånger och plötsligt hitta någon som ens hjärta verkligen vill hålla fast vid. Lisa undersöker ofta olika relationer och känslor i sina låtar och hon gör det mycket bra och träffsäkert. Så även i Se mig som är skriven tillsammans med Amadeus Lejonclou. 

Låten tar plats på en bar och låten har verkligen partyhatt och en skön berusning i sig. Det handlar om att vilja få uppmärksamhet från en person som verkligen intresserar en och plötsligt gör man allt möjligt för att personen ska se åt ens håll och få upp ögonen för en. Texten bär på både lekfullhet och allvar men allt är förstärkt och förstås med glimten i båda ögonen. 

Det är enkelt att se allt framför sig, hur kärleken fyller hela kroppen just i stunden och man känner att man måste göra allt för att det ska bli som man vill, som att dansa med någon annan, kyssa vakten eller kasta ett glas. Allt behöver inte vara genomtänkt. I nyförälskelsen så tänker man sällan två gånger utan man bara vill köra. Frustration och passion möts. Låten fångar verkligen den känslan och att Lisa alltid gör känslorna till något medryckande och något så lätt att dansa till är förstås inte fel.

Lyssna här nedan!