tisdag 20 juni 2023

I'm On Tv - Du kan vila i min famn


Duon I’m On Tv som huserar på Gotland är tillbaka med singeln Du kan vila i min famn. Duon, som är ett äkta par, består av Fia och Pär Nordström och deras musik rör sig mellan allvar och humor på ett fint sätt. Alla känslor välkomnas i de välskrivna texterna. Låtar som vackra Det ordnar sig och poppiga Run away med mig har snurrar runt mitt hjärta ett flertal gånger. Flera varv. Bandet vann även tävlingen P4 Nästa Gotland med just Run away med mig. 

Det finns en mening i bandets texter och även om humorn ofta är närvarande väjer man inte för sorgen eller allvaret. Man kör igenom alla känslor på ett fint sätt. Jag har verkligen fastnat för texterna, både hur välskrivna de är och också hur fint Fia förmedlar dem med sin röst. Man har ofta sin utgångspunkt i vardagen och dess bestyr och jag gillar hur melodiös och fin de gör vardagen. 

Du kan vila i min famn är en låt som berör mig och som jag tolkar som en vind som ruskar om en men man tar sig igenom stormen tillsammans. Man får vila i varandras famnar när det är tufft, när det man vill ska låta tystnar. Man ställer upp för varandra. Det är en vacker och berörande poplåt. 

Lyssna här nedan!