söndag 23 februari 2014

Transporter

Dagar som dessa går hjärtat jämnt ut, lyckan har påsar under ögonen och den är vacker så. Dagarna är fyllda av dig och kvällarna är fulla av framtid. Stjärnorna kommer stiga i dig framåt kvällen, sjunka i mig när morgonen nalkas.  

Jag försöker följa grundhjärtat istället för impulshjärtat. Vad ser mitt liv när det ser åt mitt håll? De vilda drömmarna som rastas i mitt huvud eller det tama livet som försöker att inte blicka bakåt, inte låta hjärtat kastas runt? Ryms mina ord i ditt språk, ryms jag i din inandning? Vill du röra mig tills skelettet växer ut till hud, vill du röra mig hjärtat ut? Gatorna är fyllda av dig och benen är fulla av framtid.

4 kommentarer:

 1. Och jag får lite andnöd. För det är så vackert!
  Tack. Igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, fina du!

   Radera
  2. Och jag undrar - När kommer alla dom här vackra orden i en liten fin bok?
   Som man kan vårda ömt och sova med under kudden?
   Den borde lixom finnas tycker jag!

   Radera
  3. Åh, tack! Finns faktiskt två böcker, varav i alla fall en fortfarande går att köpa. Kan skicka ett ex till dig om du vill ha, annars finns boken bland annat här: http://www.bokus.com/bok/9789175173801/det-finns-ingen-tanke-pa-dig-som-inte-gar-ratt-genom-solen/ :) Oskar

   Radera