fredag 13 maj 2022

Vionavega - All my fault


Vionavega är från mina hemtrakter och Victoria Arnesson som hon egentligen heter släppte nyligen singeln All my fault. Låten är faktiskt en av finalisterna i P4 Nästa Kalmar. Hon borde verkligen dra det längsta strået i den tävlingen. Jag gick med en vän längs Göteborgs gator för ett par dagar sedan och så satte jag på just All my fault och min vän uttryckte vid första refrängen ”Fan vad bra detta är” och låten, som behandlar en avslutad relation, fastnar verkligen. 

Detta är nog samtidigt det rakaste, möjligen tillsammans med Sway, som Vionavega släppt hittills. De tidigare släppen har, generellt, burit på mer mystik och en slags atmosfärisk känsla. Här bjuds vi på en mer rak poplåt med en elektronisk touch. För mig är det hennes starkaste stund hittills. 

Samtidigt ska det bli spännande vad som väntar härnäst. Vionavega har hittills lyckats fånga både känslan att stå på ett dansgolv och gråta, som här i All my fault samtidigt som låtar som Aurora och Craving är nästintill meditativa och bidrar med ett stort lugn som sänker sig över en som ett mjukt moln. En pulserande bas som möter hennes fantastiska röst. Blandningen av det meditativa och dansanta är både speciell och väldigt bra.

Lyssna här nedan!