söndag 2 maj 2021

Lia Kay - Just a dream


Kanadensiska sångerskan Lia Kay gästade bloggen i samband med att hon släppte sin första singel Walk away i februari. Det var en elektronisk och dansant låt och nya Just a dream är minst lika dansant och ännu bättre. En ofta återkommande refräng får mig både avslappnad och upprymd på samma gång. 

Låten som behandlar kärlek blandar en sorgsen text med en dansant och ganska glad melodi och jag gillar ju sånt. Jag kan tänka mig att sitta en varm vårkväll uppe vid Masthuggskyrkan i Göteborg och låta mörkret ta plats samtidigt som jag lyssnar på Just a dream om och om igen. Avslappnad musik i ett avslappnat sällskap 

Både Just a dream och tidigare nämnda Walk away kommer vara med på Lias EP Daydreaming som släpps nu i maj. 

Lyssna på Just a dream här nedan!