måndag 30 september 2013

Bokmässan 2013


I lördags så läste jag ur min senaste bok Det finns ingen tanke på dig som inte går rätt genom solen på Bokmässan. Tack till alla er som kom och lyssnade, tack också till alla er som köpte boken under mässan och till de som hade mig i sitt huvud under tiden som jag läste. Jag har en ganska stor scenskräck, men jag lyckades i alla fall läsa tre dikter ur boken. Efter att jag hade läst så träffade jag Jonas Gardell och gav honom ett exemplar av den. Det kändes fint. Annars så såg jag Kawa Zolfagary prata om vita kränkta män och jag sprang även på honom i Bang och Galagos gemensamma monter. Där var det även jättefint att se både Karolina Bång, Liv Strömqvist (lyssna på hennes fantastiska sommarprat om mens här) och Gudrun Schyman. 

Det var väldigt mycket folk på mässan, vilket i längden blev väldigt jobbigt för både huvudet och för resten av kroppen. Jag är inte född till att ha en trafikerad gata i huvudet. Det har varit ett par ganska intensiva dagar, men jag är glad för att jag tog steget upp på scenen. Jag stod upp men hjärtat låg i fosterställning och läste dikter. Precis som det ska vara. Tack till er som finns. Det är med era händer jag skriver. Min bok får inte min ekonomi att gå ihop men kanske får den något hjärta där ute att gå ihop. Då är det värt det.

För de som vill ha den så finns det ett antal exemplar kvar av boken på bland annat Bokus och Adlibris.