måndag 26 augusti 2013

I kroppen min - en fotoutställning om Kristian Gidlund

Foto: Emma Svensson

Jag var på Emma Svenssons utställning I kroppen min om Kristian Gidlund för ett par dagar sen. Den kändes oerhört mycket. Jag köpte en av bilderna att få inramad. 50% av intäkterna går direkt till Cancerfonden och resterande 50% används för att stödja projektet så att utställningen ska kunna visas runt om i Sverige. Jag rekommenderar er alla att ta er till utställningen och/eller sätta in pengar till Cancerfonden. 

Livet, en stund i taget. Cancer. De som drabbas. Jag önskar livet, ängarna, kullarna, haven åt deras håll istället för något som dras längre ifrån. Jag hoppas livet fortsätter väcka er, gång på gång, ge er nytt ljus, nya sätt att gro och växa på. Antingen hittar en den vackraste platsen i livet eller så hittar en den i hjärtat. Förhoppningsvis hittar en den i båda. Jag hoppas ni inte bara har en hand, utan ett helt hjärta att hålla i. En rygg att luta er emot. Spring och älska i ljusets hastighet. Spring mot en ny dag. I er ska det växa nya dagar.

Här kan ni köpa printar från utställningen direkt från Emma Svenssons hemsida och här kan ni på valfritt sätt stödja Cancerfonden. Gör det. Kristian Gidlunds bok I kroppen min: resan mot livets slut och alltings början går att köpa på Bokus, CDON och Adlibris.