tisdag 28 september 2010

en söndag på bokmässan

3 kommentarer:

  1. Åhå, det här gjorde min morgon! Värmde lite extra utöver morgontéet att se bilderna och klippen. Det känns fint, den där Håkan gör inte bara underbar musik, vis är han också! Fick mig att längta ännu mer efter skivsigneringen, haha (:

    SvaraRadera
  2. vad fint sanna! ska han signera? har ingen koll alls längre, känns det som. var väldigt fint att se intervjun på plats i alla fall. blev kanske ingen jättebra bild, stod så långt ifrån, men ljudet blev helt okej :)

    SvaraRadera
  3. Verkligen! Ja, det ska han. Han kommer till Göteborg den 13:e oktober, till Örebro den 16:e och sen tillbaka till Göteborg igen den 17:e (: Äsch, jag tycker ofta det går i perioder, det där hur mycket koll man har. Jag kan tänka mig de, hoppas de sänder det någon gång senare. Mhm, huvudsaken är ju att man hörde :D

    SvaraRadera