tisdag 13 november 2007

Just hold on love

Jag läste att en kille designat tapeter med inbyggd belysning. Det vore vackert att ha. 
När jag flyttar till något eget så vill jag nog ha en varm lägenhet, fast ändå ganska mycket svartvitt. Varmt mörker. Komma in i en årstid, av kramar. 

Jag kommer vilja ha ett snarkande djur i min säng och sen vill jag ha två barn, Tindra och Valentina, som man kan hjälpa, finnas för, gå promenader med, rita teckningar med, och skratta, alltid skratta. Sen ge dem Bamsetidningar, som ligger under dem när de vaknar upp.

Jag vill kunna se glädjen i allt det som kommer hända genom mitt liv. Från sms som "inatt får jag sova med dig, Oskartill att se ett litet barn försöka hålla om ens hand, men bara nå runt ett finger. Jag vill inte känna mig allt för behövandemen jag vill känna mig behövd.x