fredag 11 augusti 2023

Bunny Slope - Water slide

Foto: Press

Bunny Slope är nu tillbaka med sin andra singel! Jag älskade som bekant bandets debut Floating on clouds som fick mig att tänka tillbaka på tiden då jag precis flyttat till Göteborg och bara gick runt och lyssnade på twee. Framöver kommer Bunny Slope bland annat hålla ett releasegig på Snövit i Stockholm och även spela på festivalen Live at heart i Örebro. 

Nya singeln från bandet heter Water slide. Det något mer tillbakalutade och drömska soundet har blivit mer rivigt och refrängen som blickade inåt i debuten är här mer extrovert och explosiv. Tidigare klipp på bandets sociala medier visar att låten kommer bli än större live och något som publiken garanterat kommer skrika med i. Främst är det i refrängen, där trion skanderar ”I want to go down your water slide”, som det smäller som högst. Annars bär låten ett sound med fler soltimmar i sig än vad hela Sverige burit på denna sommaren. Det är både finstämt och skränigt. 

Jag älskar lekfullheten i bandet, något som märks i allt från låtarna, bandets uttryck och i deras videos. Även med Water slide följer en personlig och fin musikvideo. Det finns en fantastisk glädje i bandets musik, något som får hela själen att tona upp och le.

Lyssna här nedan och kolla in den fina musikvideon!