fredag 4 mars 2022

Cloudpocket - Miss DJ


Cloudpocket bildades förra året och består av hela 6 medlemmar. Live växer gruppen ofta än mer. Jag såg en livesession med gruppen häromdagen och jag måste säga att det lät fantastiskt. Så otroligt mycket livsglädje det finns i stunder när musiken förenar människor. 

Jag kom tillbaka till känslan jag hade när jag var på Masthuggsgunget och något band spelade några av Aviciis låtar som en hyllning, då han precis hade gått bort. Människor dansande samtidigt som solen sakta höll på att gå ner bortom Älvsborgsbron. Just då var Aviciis Hey Brother en av världens bästa låtar. Det var något med sammanhanget och det kan påverka en otroligt mycket. 

Tillbaka till Cloudpockets livesession. En av låtarna de spelade där var Miss DJ och idag släpps just den som singel. Låten handlar om att återigen uppslukas av musiken efter allt som hållit oss tillbaka. Nu möts vi igen. 

Nu har jag så klart förstått att Cloudpocket är ett band som måste upplevas live men det är lätt att uppslukas av den digitala versionen också. Det är funkig disco med ena foten i 2020-talet och andra någonstans på 70-talet. Jag längtar mest till att stå långt fram vid en scen och bara låta kroppen ta mig dit musiken leder den. Fantastiskt bra.

Lyssna på låten här nedan!