torsdag 24 december 2009

i tid, jul

kalmar, julfirande

saknar varma ben över mig
saknar värme att möta i dörren
kyssas, bli kysst
saknar dina fingrar i mellanrummet
som bildas mellan min högra hands fingrar

de nätterna jag inte kan skilja
på att vara och att vara tillsammans


känslorna fortsätter röra sig mot något
inte ifrån
har jag insett redan nu
vad jag egentligen
borde inse först i slutet av livet?

mät oss aldrig i tid
man kan inte mäta något utan slut

det finns aldrig något som vi

god jul

oskar

3 kommentarer:

  1. åh min käraste! dina ord värmer och omfamnar och får mig att sakna dig ännu mer. det finns ingen som är så fin som du, det finns bara du. det finns bara vi och vår kärlek. tillsammans är vi finast, din M

    SvaraRadera
  2. du är så himla himla fin, marja. jag är så glad för att vi ses om fyra timmar och jag får hålla om dig igen. är glad för att du finns, att vi finns. du har min kärlek och tillsammans är vi finast alltid. din alltid bara din

    SvaraRadera
  3. Jag tänker faktiskt ta mig friheten och hålla med i era kommentarer och säga att ni är oerhört fina, för något man kan skriva så fint om kan inte vara något annat än underbart & dessutom gör orden mig lika glad som vanligt, man får hopp om mänskligheten och livet helt enkelt :D

    SvaraRadera