lördag 28 december 2019

Musikminne från A Choir of Ghosts

Foto: Robert Höglund

A Choir of Ghosts senaste singel An Ounce of Gold, som släpptes i oktober, är en av årets bästa låtar, enligt mig. Idag gästar James Auger och hans A Choir of Ghosts bloggen och berättar om ett musikminne! 

Jag skulle säga att mitt finaste musikminne är en kassett min pappa hade i bilen. Det var min första kärlek. Nirvana unplugged på ena sidan och tidig Fleetwood Mac på den andra. Min pappa jobbade utanför London men vi bodde långt upp i England. Så på loven följde jag med honom och vi lyssnade på musik hela vägen.

Jag ville bli Kurt Cobain, jag ville bli Peter Green. MTV unplugged är fortfarande mitt absoluta favoritalbum, jag blir fortfarande inspirerad av den. Jag tror det är på grund av den kassetten jag spelar den musik jag gör nu.

/ A Choir of Ghosts

Lyssna på An Ounce of Gold här nedan!