torsdag 4 juni 2015

Hampus Carlsson - Nån Som Du


"Lever för kickar, allt som jag vill hitta är nåt som inte finns här, jag lever för kickar, allt som jag vill hitta är nån som är hela min värld". Så sjunger Hampus Carlsson i nya singeln Nån Som Du. Förra singeln Stjärnstoft Och Damm släpptes under Stockholm Pride och den nya singeln släpps påpassligt nog precis innan West Pride drar igång i Göteborg. Det är väl det som Hampus musik handlar mycket om, kärlek och lycka fri för alla att röra sig i. Ett hjärta som slår flera slag för öppenhet. 

Nån Som Du är en singel som brinner, river på ett punkigt sätt upp känslor, samtidigt som låten känns som en fin start på sommaren, på utekvällen, till ett möte med någon annans läppar, någon annans danssteg. Och vem vet vad som väntar efter kvällen, efter de där läpparna, efter all längtan. Blir det kort glädje och lång ånger eller tvärtom? Nån som du är en fantastisk låt som lägger fler färger på sommarhimlen, får längtan att växa lite längre till sena nätter utan något egentligt slut. Den beskriver längtan på ett fint sätt. Inte visste jag att jobbig längtan kunde vara såhär medryckande. 

3 kommentarer:

 1. Å, vad fint! Tack för att du delade med dig av denna låt och dina tankar kring det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du vill läsa! :)

   Radera
  2. Nöjet är på min sida!
   Den här låten river upp ens sår samtidigt som den rycker en loss och bjuder in till dans. Som du så fint beskrev: "Inte visste jag att jobbig längtan kunde vara såhär medryckande" :) /Golzar

   Radera