fredag 12 juli 2013

Med all möjlig och omöjlig värme

Tyvärr är det mycket som är jobbigt för mig just nu. Jag önskar att det inte var så, men det är tyvärr så. Jag har alltid gillat ord och tänkt att om de kunde förändra mig flera gånger i tiden så kanske de kan förändra någon annan. Kanske i ett helt liv. Jag tror att man kan komma ganska långt med ord. Oftast till och med längre än med en bild. Kanske var det en anledning till att jag en gång började skriva den här bloggen, för 6 år sedan. Jag minns inte riktigt.

Det här året kommer tyvärr inte bli riktigt som jag hade tänkt mig. Det är en oerhört jobbig insikt. 
Jag väljer att pausa den här bloggen på obestämd tid. Jag är verkligen glad för att det är så många som kommenterat mina inlägg och som också verkar dela kampen om en bättre värld på många plan, med mer jämställdhet, bättre miljö och mer värme i mänskliga relationer. Det behövs mer liv i dagarna och mer värme mellan människor, inte sant? Jag hoppas att ni alla som läser detta tar hand om både er och de som står er närmast och även de som står längre ifrån. Man vet aldrig, helt plötsligt har någon närmat sig hjärtat och en vet att personen kommer bli kvar där. Och andra människor kan gå från att vara det finaste i ens liv till att nästa dag inte ens vara en del av det. En vet aldrig med livet.

Just nu finns det för övrigt cirka 30 exemplar kvar av min senaste diktsamling Det finns ingen tanke på dig som inte går rätt genom solen. Vill någon ha den så är den billigast att köpa här eller direkt av mig. Köper du den direkt av mig kostar den 150 kronor, inklusive frakt plus att en får den signerad och allt sådant! Skicka i så fall mail till oskar.rickardsson@gmail.com så ordnar jag det. Jag hoppas sommaren skänker er både glädje och värme. Var rädda om er. Med all möjlig och omöjlig värme och kärlek, Oskar