lördag 19 januari 2008

jag vill vara dina moln

spela in dina andetag på
ett kassettband
och skicka till mig
jag vill bara inte sakna dig inatt

2 kommentarer:

  1. Så här mitt i natten när månen snart är full och det blåser så mycket utanför fönstret att mössan nästan blåser av inomhus är det faktiskt lite smärtsamt att läsa alla dina fina ord. För om det är något jag gör just nu är det att sakna. Dock vet jag inte om inspelade andetag skulle göra saknaden mindre (men aj vad fina ord), lite pill i nacken däremot hade garanterat gjort susen. Nu svamlar jag, jag är ingen kvällsmänniska, jag skyller på det. Jag ska inte lorta ner din fina blogg med fler svammelsmulor just nu ^^ Det jag menar, är som vanligt, vackertvackertvackert.

    SvaraRadera
  2. det lät sådär smärtsamt vackert, men tack :) alla vet väl hur det känns när världen är smärtsamt vacker... men ja. ditt svammel var fint och jag hoppas inte saknandet tynger ner dig :)

    SvaraRadera