tisdag 17 augusti 2010

kattögonblick

7 kommentarer:

 1. Åh. världens mysigaste djur. Om man skulle återfödas i ett annat liv skulle jag nog vilja vara en katt i ett bra hem, de verkar vara såna livsnjutare. Eller en fågel.. En katt som kunde flyga hade varit fint (:

  SvaraRadera
 2. söt röst du har. ;)

  SvaraRadera
 3. så då har vi hittat en tvilling åt min muffi. han ser exakt ut sådär!
  Sööt!!

  SvaraRadera
 4. Så mysig Sixten ser ut:)Din katt eller? Katter är så mysiga och speciella, just nu är jag dock lite smått frustrerad på mina små, de ska prompt ligga hos mig om nätterna och så kurrar de och lever runt så att man knappt får en blund i ögonen.. fast, underbara är de ju ändå :)

  SvaraRadera
 5. sanna: åh, jag håller med. eller så skulle jag vilja vara en mogwai, från gremlinsfilmerna, han är så söt :)
  fast det hade varit fint att se världen från luften också så klart :)
  anonym: haha, tack.
  maria: åh, vad fint :)
  jenny: åh, tack, det är mina föräldrars faktiskt, men träffar honom då och då, detta var när jag träffade honom senast. haha det låter ju jättemysigt att de vill sova hos dig :) önskar att jag själv hade en mysig katt :)

  SvaraRadera
 6. Ååååh, tillåt mig klappa honom på magen!

  SvaraRadera