tisdag 6 april 2010

Min bokFinns att köpa på lite överallt på internet. Köp den där den är billigast!
Tack och ta hand om er,
Oskar

3 kommentarer:

 1. jag fick hem den idag och jag grät och grät och grät av lycka och jag kan ännu inte riktigt fatta det. du har gett ut en bok, oskar, jag kan inte fatta det än, fastän jag håller den i min hand. åh, jag är så jäkla lycklig för din skull! grattis. och tack för att man äntligen kan ha dina ord under huvudkudden och läsa när man vill, var man vill. tack!

  SvaraRadera
 2. Oskar, har du något vist att säga om otrohet? Hur hanterar man något sånt?
  (haha, jag kommer på mig själv med att vända mig hit med mina funderingar, men du brukar alltid säga något som får en att tänka till lite och som låter vettigt, så jag hoppas det inte är jobbigt.)

  SvaraRadera
 3. Solanas: åh vilken fin kommentar! är verkligen jätteglad för att du ville beställa den och verkligen bara jättefint att jag kan beröra dig så. tack tack så väldigt! :)

  Sanna: Tack, det är verkligen inte jobbigt. känns bara fint att du tycker jag säger kloka saker :)
  angående otrohet så är det något jag aldrig skulle vara, en jag har känslor för skulle jag aldrig såra på det sättet. om någon skulle vara otrogen mot mig så tror jag inte att det är värt att fortsätta förhållandet, då man inte delar samma värderingar. att vara otrogen är lite att sätta sig själv före den man säger sig älska. i alla fall, delar man samma värderingar och är öppna och kan kommunicera, så tror jag inte otrohet någonsin kommer vara ett problem :)

  SvaraRadera