torsdag 14 maj 2020

Musikminne från My Kullsvik - Fint minne från en konsert

Foto: KART 

My Kullsvik slog igenom för fyra år sedan, när hon gjorde en cover på Adeles Hello. Tyvärr fick hon beskedet att hon hade en godartad, men illa placerad, tumör i örat, som gjorde henne döv på höger öra. Det blev naturligtvis en käftsmäll för henne men My har inte gett upp och hon har fortsatt med musiken - och på vilket sätt hon gör det! Hon är för närvarande aktuell med den vackra singeln Svar. En låt som verkligen lyfter Mys vackra röst och berör. Idag så gästar My bloggen och berättar om ett musikminne. 

2017 var jag gästartist på en konsert och fick äran att framföra min egna låt med uppbackning av en stor gospelkör. Även om jag hade framfört den låten väldigt många gånger fick den en helt ny mening. 

Budskapet blev så starkt när kören sjöng med och jag kände mig verkligen som en del i något stort. Behovet att sjunga tillsammans, i verkligheten eller på distans, är så otroligt starkt och i dessa tider tänker jag ofta tillbaka på detta minne för att orka igenom denna isolation.

/ My Kullsvik 

Lyssna på Svar här nedan!