fredag 26 mars 2010

why is the measure of love loss?

Min bok finns nu upplagd på adlibris, bokus och så klart på liten upplaga
Om någon vill köpa den, köp den där den är billigast!

7 kommentarer:

 1. Redan gjort, så nu väntar jag med spänning! :D

  SvaraRadera
 2. Det är helt underbart detta. Fan, I knew it. Första gången jag läste så visste jag att boken vilade mellan orden. (Känns kul att jag var bland dom första som hittade hit en gång i tiden, tror jag i varje fall, hihi.)

  Stort grattis. Man glömmer aldrig känslan av att ha sina ord i tryck. Den stoltheten. :)

  Såklart köper jag ett ex.

  Ha världens bästa vår.

  SvaraRadera
 3. jag undrar hur länge jag läst din blogg nu. herregud vad fint detta är. du har typ räddat mig flera gånger med fina citat. och nu bok. jag dör. tack för att du finns, igen.

  SvaraRadera
 4. sanna: tack en massa! hoppas du inte ska bli besviken när du får den :) kräv pengarna tillbaka isåfall ;)

  SvaraRadera
 5. nej åh fy, mitt hjärta hoppade ett litet glädjeskutt precis. grattisgrattisgrattis!!

  SvaraRadera
 6. Oj, herregud, är detta sant? Av någon anledning har jag inte läst din blogg på några månader. Jag som har följt den enda sedan trynottobreath. Oj, det är nog fyra år. Nu känner jag mig som en stalker. I varje fall har jag alltid önskat att du ska skriva en bok. Och nu är det sant. Det är helt fantastiskt! Tack för att du finns!

  SvaraRadera
 7. maria: tack så väldigt! fint att du läst så länge, tror att du är en av få som läser nu och som även läst trynottobreath (felstavad var den också) :) och du behöver verkligne inte känna dig så. blir bara jätteglad! :) det är snarare jag som ska tacka dig, som fortfarande vill läsa! hoppas allt är fint :)

  SvaraRadera